Brúska na nechty PROFI 35000

Kód: 34638
€130 –38 %
61607A2fLmL. AC SL1000
€130 –38 % €80
Skladom

Multifunkčná elektrická fréza na nechty je skvelým nástrojom na úpravu nechtov doma alebo v salóne. Ponúka širokú škálu funkcií pre dokonalú manikúru a starostlivosť o nechty.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

**Popis:**
Multifunkčná elektrická fréza na nechty je skvelým nástrojom na úpravu nechtov doma alebo v salóne. Ponúka širokú škálu funkcií pre dokonalú manikúru a starostlivosť o nechty.

**Vlastnosti:**
1. **Univerzálne Použitie:** Táto fréza umožňuje dávkovanie, brúsenie, ostrenie, brúsenie, leštenie nechtov, odstraňovanie gélových nechtov, umelých alebo prirodzených nechtov a dokonca aj odstraňovanie kutikuly.

2. **Režimy Ovládania:** S funkciou pedálu môžete voliť medzi manuálnym ovládaním alebo ovládaním pomocou pedálu, čo zvyšuje pohodlie používania.

3. **Kompletná Sada:**
- Hlavný stroj
- Držiak na pero
- Nožný pedál
- 2 brúsne pásy
- 4 rôzne kovové vŕtacie hlavy na brúsenie, rezanie, vyrezávanie a leštenie

4. **Ergonomický Držiak:** Ergonomický dizajn držadla umožňuje jednoduchý a stabilný úchop a pohyb ako hodinovým smerom, tak proti hodinovému smeru. Ideálny pre ľavákov aj pravákov.

5. **Nízky Hlučnostný a Nízkoteplotný Design:** Fréza pracuje tichým a nízkoteplotným spôsobom, s rýchlosťou až 35000 ot./min. S možnosťou regulácie rýchlosti môžete ľahko nastaviť optimálnu rýchlosť podľa potreby.

6. **Jednoduché Ovládanie:** Systém twist-lock uľahčuje výmenu vŕtacích hláv. Táto fréza ponúka rýchly a efektívny spôsob odstraňovania nechtov.

**Ideálne Pre:**
- Domáce použitie pre osobnú manikúru.
- Profesionálne salónne použitie pre dokonalú starostlivosť o nechty.

Prineste si profesionálnu starostlivosť o nechty priamo do vášho domova alebo salónu s touto multifunkčnou elektrickou frézou na nechty!

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: