4 najnovšie nechtové trendy pre rok 2021

Nechtoví umelci sa určite budú valiť z každej strany a uvidíme či prelomia svoje predpovede nechtových trendov a vzorov, ktoré budú v tejto sezóne určite zaujímavé.

Rok 2020 bol pre celý svet a aj svet krásy obzvlášť zaujímavý a náročný. Vďaka pandémii COVID-19 sme zažili zatváranie a nesmelé opätovné otváranie nechtových salónov, nárast ekzému v dôsledku nadmerného preventívneho umývania rúk, zhoršenie stavu nechtov - hryzenie nechtov zo strachu pred ochorením na koronavírus. Avšak zvýšil sa tým záujem o domácu techniku manikúry a doplnky, ktoré nájdete aj u nás na eshope. Aké budú teda  trendy na tento rok 2021 a čím sa môžete inšpirovať?

 

  • Viacfarebné kreácie

 

Ľudia sa v roku 2020 museli naučili myslieť “out of the box”. Túto mentalitu budú aplikovať aj v manikúre. Každý necht si nalakovať napríklad inou farbou. Odlišný potenciál a vyžarovanie, kde sa budete držať rovnakej skupiny farieb, aby ste vytvorili krásny “ombré” efekt práve na nechtoch.



 

  • Osobné prejavy

 

 

Ľudia v dnešnej dobe hľadajú nové spôsoby, ako sa prejaviť. Preto aj editorská nechtová umelkyňa Gina Edwardsová očakáva nárast práve kaligrafie a ďalších osobných rukopisov v manikúre. Pri tomto type sa najlepšie pracuje s lisovacou formou na nechty, pokiaľ nemáte pevnú ruku a trpezlivosť. Môžete využiť prvky písma, vášho rukopisu, vášho loga či osobnej značky. U nás napríklad LAK NA PEČIATKOVANIE.



 

  • Oldschool dizajny

 

 

Nostalgia bola tiež jedným z kľúčových faktorov v  roku 2020, a podľa nechtovej umelkyne OPI Sigourney Nuñezovej sa to nezmení ani v roku 2021. Očakávajte preto vlnu retra prostredníctvom manikúry. Rôzne rustikálne odtiene v kombinácií s pastelovými farbami a grafickými svižnými vzormi. Potrebujeme aby to na nás posôbilo terapeticky. Ideálna je napríklad kombinácia béžovej, tlmenej zeleno modrej a žiarivej oranžovej.




4.Minimalizmus

Nail-art na rok 2021 bude patriť takisto minimalizmu. Ľudia hľadajú spôsoby, ako sa umelecky a tvorivo prejaviť a zároveň sa rozhodnú zamerať na starostlivosť o seba. Lakovanie nechtov je jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, a minimalistické nechty sú veľmi vhodné pre začiatočníkov. Jemné krivky a lomené čiary. Čierna a biela s nastriekanou farbou či náhodné bodky či škvrny v pastelovom odtieni. Všetko je na vašej fantázií.